Kaarten

Een kaartje kan altijd 

Enkele kaart

Een mooie foto is leuk om te versturen op een enkel bedrukte kaart. De afbeelding wordt geprint op stevig fotokarton. Je kunt de kaart ook aan twee kanten laten bedrukken met 2 verschillende afbeeldingen. Als er 1 afbeelding ontvangen wordt gaat die automatisch 1 keer op de voorzijde van de kaart.

Deze prachtige luxe kaart is uitermate geschikt voor een communiekaart. De afbeelding wordt eerst geprint op fotopapier en daarna geplakt op 300 grams fotokarton. Zo heb je gegarandeerd een mooie, stevige afwerking.

Je kunt een voorkeur aangeven voor een bepaalde sfeerkleur in het opmerkingenveld. Zit je formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

*Gelieve een offerte aan te vragen boven de 75 stuks.

Enkele kaart

Wens/geboorte kaart. Afbeelding wordt geprint op fotokarton. Beiden kanten kunnen worden bedrukt. Kaart wordt voorzien van een ril en heeft hierdoor een vouw. Verder is de kaart precies hetzelfde als de enkele kaart. 

Deze prachtige luxe kaart dubbel is uitermate geschikt voor een communiekaart. De afbeeldingen worden eerst geprint op fotopapier en daarna geplakt op 300 grams fotokarton. Zo heb je gegarandeerd een mooie, stevige afwerking aan beide zijden. Wil je het witte karton in een sfeerkleur? Je kunt een voorkeur aangeven voor een bepaalde sfeerkleur in het opmerkingenveld. De kaart is hetzelfde als de luxe kaart enkel alleen zit er een vouw in.