Poeh nog even en het jaar 2019 zit er al weer op. Momenteel is de drukte voor de feestdagen in volle gang en is het hier binnen het bedrijf lekker druk. Oke, soms een beetje te druk maar lekker hard door kunnen werken zo vlak voor de feestdagen heeft ook wel iets magisch. Om je te bedenken bij elk product dat we maken dat daar iemand blij mee wordt gemaakt. Ik werd er een beetje nostalgisch van en begon terug te denken aan het moment dat ons bedrijf begon in 2013 …

Eigenlijk best wel apart hoe ons bedrijf is ontstaan. Het is in eerste instantie nooit onze bedoeling geweest om te gaan ondernemen. Mijn man en ik werkten beiden buiten de deur en de kinderen zijn al zo groot die deden hun eigen ding wel. Onze dochter ging naar school en had daarnaast een kleine webwinkel opgezet in fotobewerkingen zoals poparts en collages. Deze kon je bij haar meteen laten printen. Ze werkte hiervoor samen met een ” huisvrouw met een printer in de garage”. Heel toevallig kwam er, ik zou haast zeggen perongeluk, een fotograaf in aanraking met haar website. Hoe het balletje helemaal precies is gaan rollen weet ik niet meer, maar dit werd een leuk contact. Een leuke vlotte fotograaf die heel toevallig vroeger vlak bij ons in de buurt had gewoond. Mijn dochter begon ons steeds meer bij het bedrijf te betrekken omdat zij het steeds drukker kreeg met haar schoolwerk. Het contact met die fotograaf hebben mijn man en ik voortgezet. Deze fotograaf gaf ons de tip dat er nog niet echt veel goede leveranciers zijn voor fotografen. Gewoon tussen neus en lippen door een tip van een fotograaf die we kort daarvoor hadden leren kennen. 

Wij zijn rond gaan snuffelen omdat wij graag in de vraag naar mooie fotoproducten wilde voorzien. De eerste printer kwam in de woonkamer te staan en we gingen proeven draaien. De eerste voorbeelden naar potentiele klanten gingen eruit en onze passie begon te groeien. Heel vroeger maakte mijn man nog op de ouderwetse manier foto’s in zijn donkere kamer en hierdoor wist hij precies hoe hij naar de kwaliteit moest kijken. Hier waren de printers verassend goed in. Beiden vonden we het steeds leuker en leuker worden en ons aanbod begon uit te groeien. Er kwam een website en steeds meer begonnen we in ons bedrijf te werken. De keuze om exclusief te (blijven) werken voor fotografen was snel gemaakt. Het is enorm fijn om een relatie met klanten op te bouwen voor jaren en jaren. Sommige klanten van het eerste uur bestellen nog steeds bij ons. Dit leverd goede mond tot mond reclame op en dat is erg fijn. 

Dus ja waarom wij in 2013 ons bedrijf begonnen zijn? De echte reden buiten het toeval om dat de kans op onze pad kwam is het onze passie om de mooiste fotoproducten te maken. Dat zorgt ervoor dat we elke ochtend weer met veel plezier aan het werk gaan. Benieuwd naar alle moooie foto’s die we die dag weer mogen gaan printen en versturen. Dit hopen wij zeker tot aan ons pensioen te kunnen blijven doen. Daarom wil ik al onze klanten bedanken voor het klant zijn en de leuke samenwerkingen die wij de afgelopen jaren hebben gehad en de komende jaren nog zullen krijgen.

Onze bestsellers deze week

(Producten zichtbaar na inloggen)